Hjem > Pigetøj

Viser 1–24 af 379 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Müsli Vest – Knit collar vest baby

DKK 249,00
Ryd

Müsli Cardigan – Knit frill cardigan baby

DKK 299,00
Ryd

Müsli Kjole – Knit dress baby

DKK 349,00
Ryd

Müsli Hårbånd – Pimpinella headband

DKK 89,00

På lager

Müsli Bukser – Pimpinella pants baby

DKK 219,00
Ryd

Müsli Body – Pimpinella dress body

DKK 279,00
Ryd

Müsli Body – Cozy me body

DKK 129,00
Ryd

Müsli Bukser – Cozy me pocket pants baby

DKK 179,00
Ryd

Müsli Leggings – Cozy me leggings baby

DKK 99,00
Ryd

Müsli Leggings – Cozy me leggings

DKK 129,00
Ryd

Müsli T-shirt – Pimpinella smock

DKK 229,00
Ryd

Müsli Body – Woolly Body

DKK 279,00
Ryd

Müsli Bukser – Woolly pants baby

DKK 279,00
Ryd

Müsli Heldragt – Woolly bodysuit

DKK 329,00
Ryd

Müsli Elefanthue – Woolly fleece balaclava baby

DKK 179,00
Ryd

Müsli Handsker – Woolly fleece mittens

DKK 179,00
Ryd

Müsli Futter – Woolly fleece booties

DKK 179,00
Ryd

Müsli Køredragt – Woolly Fleece Suit med hætte

DKK 599,00
Ryd

Müsli Bukser – Cozy me pocket pants baby

DKK 179,00
Ryd

Molo Bukser – Shadow – Iron

DKK 249,95
Ryd

Molo Bukser – Shadow – Rosequartz

DKK 249,95
Ryd

Molo Cardigan – Gisela – Peacoat

DKK 349,00
Ryd

Molo Cardigan – Gillis – Burnt Brick

DKK 399,00
Ryd

Molo Sweatshirt – Molly – Peacoat

DKK 349,00
Ryd

Pigetøj til unge fashionistaer

Når piger skal have nyt tøj, er de muligvis endnu mere modebevidste end drenge, og det kan derfor være en udfordring som forældre at vælge pigetøj. Hos Tinykids vil vi gerne gøre det nemmere for dig og dine piger, så de kan nemt se med over skulderen, mens du udvælger noget til dem. Vi mener, at vi har et sortiment, som repræsenterer alle slags piger, uanset alder og interesse.

Pink eller blå til piger?

Nutidens mode hos næsten ethvert tøjmærke er stærkt præget af traditionen, at piger skal gå i lyserødt. Dog har ikke alle piger nødvendigvis lyst til at gå i lyserødt. Mange piger, ligesom drenge, er ret ligeglade med farven på deres tøj eller mærket i nakken. For dem handler det bare om at få noget tøj på, så de kan komme i gang med at lege. Ofte er det forældrene, der har valgt tøjet og dermed også farvekoderne til pigetøjet, og her spiller 200 års marketing ind i billedet.

For 200 år siden var det ikke unormalt at både piger og drenge gik i både pink og blåt. På visse områder var det faktisk normen at drenge gik i pink, fordi pink var tættere på den røde farve, der blev associeret med rød, som igen blev forbundet med de stærke og meget bestemte følelser. Hvorimod blå blev koblet på pigerne fordi den blev betragtet som mere delikat og fin.

At farvekoderne i dag er blevet vendt rundt, kan vi takke moderne markedsføring for. Alligevel er det ikke så gammelt, som vi måske anser det for. Vi skal blot kigge på tiden før Anden verdenskrig, hvor vores bedsteforældre med stor sandsynlighed blot var klædt i hvidt størstedelen af tiden.

Når din lille pige kommer og siger til dig, at hun ikke vil have lyserødt på lige i dag, skal du ikke frygte. For hos Tinykids har vi masser af tøj i andre farver end lige lyserødt. Og det kan godt være nødvendigt at have sikret pigegarderoben med lidt mere end drengegarderoben. 

Undersøgelser viser, at piger allerede fra 3-årsalderen begynder at sige fra overfor det tøj, mor måske har valgt. Det er tidligt, at børnene vil vælge, hvilket tøj de vil have på, og derfor kan det være en god ide at tage dem med i beslutningsprocessen, når der skal handles ind af nyt tøj til pigerne. De skal måske ikke have lov til at få frit valg på alle hylder, men en god måde er selv at udvælge en god portion, og herfra lade pigen vælge sine favoritter. På den måde føler hun sig også inkluderet i beslutningen, og glæden over lige præcis det stykke tøj, vil være stor i fremtiden alle de gange, hun vil have præcis den bluse på.

Kønt, men kønsneutralt

Hos Tinkykids vil vi gerne sørge for at piger kan føle sig så godt tilpas i deres tøj som overhovedet muligt. Så hvis din pige ikke har lyst til at gå i kjole hver dag eller have alt for spraglet tøj på, så har vi også tøj, der ikke nødvendigvis stammer fra den glitrende pigeafdeling. For ligesom pigerne er ligeglade med, hvilket mærke der står i nakken, så er de sikkert også ligeglad med, hvilken afdeling tøjet er købt fra; om det er drenge- eller pigeafdelingen. Alt vores børnetøj er derfor ikke kun til piger eller til drenge, men til børn. Børn går ikke nødvendigvis op i at være med på moden, de vil bare have den flotte trøje på. Forældre står frit til at købe trøjen med enhjørninge eller slanger på, eller mange af de andre print og design, som du kan finde her på webshoppen.