Hjem > Pigetøj

Viser 1–24 af 463 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

MP Strømpebukser – Bomuld Lilac Shadow

DKK 99,00
Ryd

Molo Bukser – Steini – Tiger White

DKK 225,00
Ryd

Molo Body – Foss – White Tiger Cubs

DKK 250,00
Ryd

Molo Kjole – Candy – Tiger White

DKK 699,00DKK 750,00
Ryd

Molo T-shirt – Rasmus – Tiger White

DKK 299,00DKK 325,00
Ryd

Popirol Leggings – Pocapri Legging

DKK 229,00
Ryd

Popirol Body – Posiko Baby Body

DKK 199,00
Ryd

Popirol T-Shirt – Pojoel T-Shirt

DKK 199,00
Ryd

Popirol Body – Polula Baby Body

DKK 199,00
Ryd

Popirol Bukser – Poclara Baby Pants

DKK 199,00
Ryd

Popirol Shorts – Poflora Baby Bloomers

DKK 199,00
Ryd

Popirol Shorts – Potuva Shorts

DKK 249,00
Ryd

Popirol T-Shirt – Polia T-Shirt

DKK 249,00
Ryd

Popirol Kjole – Poeven Dre

DKK 329,00
Ryd

Popirol Leggings – Pocapri Baby Legging

DKK 199,00
Ryd

Molo Hættetrøje – Magda – Green Love

DKK 450,00DKK 499,00
Ryd

Popirol Body – Poaya Baby Body

DKK 229,00
Ryd

Popirol Cardigan – Ponino Baby Cardigan

DKK 299,00
Ryd

Popirol Cardigan – Ponino Cardigan

DKK 349,00
Ryd

Popirol Body – Poviola Baby Body

DKK 249,00
Ryd

Popirol Bukser – Poclara Baby Pants

DKK 199,00
Ryd

Popirol Bukser – Poclara Baby Pants

DKK 199,00
Ryd

Popirol Bukser – Popipa Pants

DKK 289,00
Ryd

Popirol Body – Poella Baby Body

DKK 229,00
Ryd

Pigetøj til unge fashionistaer

Når piger skal have nyt tøj, er de muligvis endnu mere modebevidste end drenge, og det kan derfor være en udfordring som forældre at vælge pigetøj. Hos Tinykids vil vi gerne gøre det nemmere for dig og dine piger, så de kan nemt se med over skulderen, mens du udvælger noget til dem. Vi mener, at vi har et sortiment, som repræsenterer alle slags piger, uanset alder og interesse.

Pink eller blå til piger?

Nutidens mode hos næsten ethvert tøjmærke er stærkt præget af traditionen, at piger skal gå i lyserødt. Dog har ikke alle piger nødvendigvis lyst til at gå i lyserødt. Mange piger, ligesom drenge, er ret ligeglade med farven på deres tøj eller mærket i nakken. For dem handler det bare om at få noget tøj på, så de kan komme i gang med at lege. Ofte er det forældrene, der har valgt tøjet og dermed også farvekoderne til pigetøjet, og her spiller 200 års marketing ind i billedet.

For 200 år siden var det ikke unormalt at både piger og drenge gik i både pink og blåt. På visse områder var det faktisk normen at drenge gik i pink, fordi pink var tættere på den røde farve, der blev associeret med rød, som igen blev forbundet med de stærke og meget bestemte følelser. Hvorimod blå blev koblet på pigerne fordi den blev betragtet som mere delikat og fin.

At farvekoderne i dag er blevet vendt rundt, kan vi takke moderne markedsføring for. Alligevel er det ikke så gammelt, som vi måske anser det for. Vi skal blot kigge på tiden før Anden verdenskrig, hvor vores bedsteforældre med stor sandsynlighed blot var klædt i hvidt størstedelen af tiden.

Når din lille pige kommer og siger til dig, at hun ikke vil have lyserødt på lige i dag, skal du ikke frygte. For hos Tinykids har vi masser af tøj i andre farver end lige lyserødt. Og det kan godt være nødvendigt at have sikret pigegarderoben med lidt mere end drengegarderoben. 

Undersøgelser viser, at piger allerede fra 3-årsalderen begynder at sige fra overfor det tøj, mor måske har valgt. Det er tidligt, at børnene vil vælge, hvilket tøj de vil have på, og derfor kan det være en god ide at tage dem med i beslutningsprocessen, når der skal handles ind af nyt tøj til pigerne. De skal måske ikke have lov til at få frit valg på alle hylder, men en god måde er selv at udvælge en god portion, og herfra lade pigen vælge sine favoritter. På den måde føler hun sig også inkluderet i beslutningen, og glæden over lige præcis det stykke tøj, vil være stor i fremtiden alle de gange, hun vil have præcis den bluse på.

Kønt, men kønsneutralt

Hos Tinkykids vil vi gerne sørge for at piger kan føle sig så godt tilpas i deres tøj som overhovedet muligt. Så hvis din pige ikke har lyst til at gå i kjole hver dag eller have alt for spraglet tøj på, så har vi også tøj, der ikke nødvendigvis stammer fra den glitrende pigeafdeling. For ligesom pigerne er ligeglade med, hvilket mærke der står i nakken, så er de sikkert også ligeglad med, hvilken afdeling tøjet er købt fra; om det er drenge- eller pigeafdelingen. Alt vores børnetøj er derfor ikke kun til piger eller til drenge, men til børn. Børn går ikke nødvendigvis op i at være med på moden, de vil bare have den flotte trøje på. Forældre står frit til at købe trøjen med enhjørninge eller slanger på, eller mange af de andre print og design, som du kan finde her på webshoppen.