Hjem » Pigetøj

Viser 1–24 af 86 resultater

Show sidebar

Størrelse

Mærke

Varekategorier

Farve

Køn

Tilbud

Fred’s World Body – Bird body

DKK 199,00

Fred’s World Body – Alfa body

DKK 129,00

Fred’s World Beanie – Bird beanie

DKK 129,00

Fred’s World Kjole – Bird frill dress

DKK 249,00

Fred’s World Bukser – Bird frill pants

DKK 199,00

Fred’s World Leggings – Bird leggings

DKK 149,00

Fred’s World T-shirt – Alfa T

DKK 139,00

Fred’s World T-shirt – Alfa T

DKK 139,00

Müsli Body – Dahlia body

DKK 219,00

Müsli Hårbånd – Dahlia headband baby

DKK 89,00

Müsli Leggings – Dahlia leggings baby

DKK 169,00

Müsli Body – Floral body

DKK 219,00

Müsli Body – Cozy me body

DKK 129,00

Müsli Body – Cozy me body

DKK 129,00

Müsli Body – Cozy me body

DKK 129,00

Müsli Kjole – Floral dress baby

DKK 279,00

Müsli Kjole – Floral dress

DKK 329,00

Müsli Bukser – Floral bow pants

DKK 219,00

Müsli Bukser – Cozy me string pants

DKK 199,00

Müsli Bukser – Cozy me frill pants

DKK 199,00

Müsli T-shirt – Floral frill T

DKK 229,00

Fred’s World Shorts – Palm shorts

DKK 229,00

Fred’s World Buksedragt – Palm short leg suit

DKK 279,00

Fred’s World T-shirt – Alfa knot s/s T

DKK 229,00

Pigetøj til unge fashionistaer

Når piger skal have nyt tøj, er de muligvis endnu mere modebevidste end drenge, og det kan derfor være en udfordring som forældre at vælge pigetøj. Hos Tinykids vil vi gerne gøre det nemmere for dig og dine piger, så de kan nemt se med over skulderen, mens du udvælger noget til dem. Vi mener, at vi har et sortiment, som repræsenterer alle slags piger, uanset alder og interesse.

Pink eller blå til piger?

Nutidens mode hos næsten ethvert tøjmærke er stærkt præget af traditionen, at piger skal gå i lyserødt. Dog har ikke alle piger nødvendigvis lyst til at gå i lyserødt. Mange piger, ligesom drenge, er ret ligeglade med farven på deres tøj eller mærket i nakken. For dem handler det bare om at få noget tøj på, så de kan komme i gang med at lege. Ofte er det forældrene, der har valgt tøjet og dermed også farvekoderne til pigetøjet, og her spiller 200 års marketing ind i billedet.

For 200 år siden var det ikke unormalt at både piger og drenge gik i både pink og blåt. På visse områder var det faktisk normen at drenge gik i pink, fordi pink var tættere på den røde farve, der blev associeret med rød, som igen blev forbundet med de stærke og meget bestemte følelser. Hvorimod blå blev koblet på pigerne fordi den blev betragtet som mere delikat og fin.

At farvekoderne i dag er blevet vendt rundt, kan vi takke moderne markedsføring for. Alligevel er det ikke så gammelt, som vi måske anser det for. Vi skal blot kigge på tiden før Anden verdenskrig, hvor vores bedsteforældre med stor sandsynlighed blot var klædt i hvidt størstedelen af tiden.

Når din lille pige kommer og siger til dig, at hun ikke vil have lyserødt på lige i dag, skal du ikke frygte. For hos Tinykids har vi masser af tøj i andre farver end lige lyserødt. Og det kan godt være nødvendigt at have sikret pigegarderoben med lidt mere end drengegarderoben. 

Undersøgelser viser, at piger allerede fra 3-årsalderen begynder at sige fra overfor det tøj, mor måske har valgt. Det er tidligt, at børnene vil vælge, hvilket tøj de vil have på, og derfor kan det være en god ide at tage dem med i beslutningsprocessen, når der skal handles ind af nyt tøj til pigerne. De skal måske ikke have lov til at få frit valg på alle hylder, men en god måde er selv at udvælge en god portion, og herfra lade pigen vælge sine favoritter. På den måde føler hun sig også inkluderet i beslutningen, og glæden over lige præcis det stykke tøj, vil være stor i fremtiden alle de gange, hun vil have præcis den bluse på.

Kønt, men kønsneutralt

Hos Tinkykids vil vi gerne sørge for at piger kan føle sig så godt tilpas i deres tøj som overhovedet muligt. Så hvis din pige ikke har lyst til at gå i kjole hver dag eller have alt for spraglet tøj på, så har vi også tøj, der ikke nødvendigvis stammer fra den glitrende pigeafdeling. For ligesom pigerne er ligeglade med, hvilket mærke der står i nakken, så er de sikkert også ligeglad med, hvilken afdeling tøjet er købt fra; om det er drenge- eller pigeafdelingen. Alt vores børnetøj er derfor ikke kun til piger eller til drenge, men til børn. Børn går ikke nødvendigvis op i at være med på moden, de vil bare have den flotte trøje på. Forældre står frit til at købe trøjen med enhjørninge eller slanger på, eller mange af de andre print og design, som du kan finde her på webshoppen.