Hjem > Drengetøj

Viser 1–24 af 62 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Molo Bukser – Am – Grey Melange

kr. 105,00
Ryd

Molo Vest – Heike – Forest

kr. 209,70
Ryd

Molo Bukser – Argo – Vegetation

kr. 135,00kr. 149,70
Ryd

Molo Bluse – Roo – Black

kr. 135,00
Ryd

Molo T-shirt – Riley – Climbing Wild

kr. 97,50
Ryd

Molo Bukser – Ace – Galaxy Blue

kr. 119,70
Ryd

Molo T-shirt – Roxo – Genevieve

kr. 89,70kr. 97,50
Ryd

Molo T-shirt – Riley – Space For All

kr. 89,70kr. 97,50
Ryd

Popirol Body – Posiko Baby Body

kr. 59,70
Ryd

Popirol Leggings – Pocapri Baby Legging

kr. 59,70
Ryd

Popirol Bukser – Pociro Baby Pants

kr. 89,70
Ryd

Popirol Bukser – Pogaio Pants

kr. 104,70
Ryd

Popirol Body – Polori Baby Body

kr. 68,70
Ryd

Popirol Leggings – Poesme Baby Legging

kr. 68,70
Ryd

Molo Body – Foss – Monkeys Baby

kr. 75,00
Ryd

Molo Body – Faros – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Bluse – Earth – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Bukser – San – Naval Blue

kr. 59,70
Ryd

Molo Bukser – Samantha – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Foss – Faunatastically

kr. 75,00
Ryd

Müsli Body – Woolly Body

kr. 83,70
Ryd

Müsli Bukser – Woolly pants baby

kr. 83,70
Ryd

Müsli Bukser – Acorn pants baby

kr. 59,70
Ryd

Müsli Bukser – Ball pants baby

kr. 59,70
Ryd

Funktionelt og farverigt drengetøj

Når børn bliver ældre og mere bevidste om dem selv og resten af omverdenen, er det ikke usandsynligt de også bliver mere bevidste om hvad tøj de gerne vil have på. Hos Tinykids har vi heldigvis mange forskellige muligheder de kan vælge imellem, så når storebror vil have trøjen med skateboards på, kan lillebror få trøjen med slangen på. Hovedsagen er, at jeres drenge får smart tøj på, uden at I skærer et kæmpe hul i budgettet.

Børnetøj til seje drenge

Nogle drenge er måske ligeglade med, hvilket mærke, der står i nakken på deres trøje, men hvis de får valget mellem en stor gravko på trøjen eller en fodbold, skal de nok være hurtige til at vælge. Det hovedsagelige drenge går efter, når de skal vælge tøj, er ofte hvor meget knald, der er på farverne. Børn har travlt med at komme ud på legepladsen, og derfor skal tøjet også være hurtigt at tage på.

Vi vil gerne understrege funktionaliteten i tøjet til drengene. Drenge har i højere grad mere fart på, når de drøner rundt på legepladsen. Det fungerer derfor ikke, at tøjet risikerer at holde dem tilbage med for mange knaphuller, der risikerer at sidde fast. Derfor går vi efter at have tøj, der ikke holder børnene tilbage, men giver dem frihed til at lege så frit, som de overhovedet har lyst til på legepladsen sammen med alle kammeraterne.

Alt efter hvor gamle dine drenge er, bør du også huske på, om tøjet skal være nemt at tage af igen, hvis der er brug for hurtige bleskift på en hurtig skovtur måske. Her er det godt at overveje, hvilke trøjer, bukser eller bodyer man tilføjer til den online indkøbskurv.

Det er også vigtigt at understrege, at ikke alle mærker er 100 % ens i størrelser. Du kan opleve stor forskel i mærkernes størrelser, og vi opfordrer dig til at måle dit barn, inden du bestiller alt for meget tøj hjem.

Skulle uheldet være, at intet af den bestilte drengegarderobe passer, så kan du nyde godt  af vores fri fragt og 30 dages fri returfragt, så længe tøjet er i intakt indpakning.

Med lynlås eller knapper

Hvis dine drengebørn selv skal være til at klæde sig af og på, er det vigtigt at tage med i overvejelserne, når du skal finde nyt børnetøj.

Hvis tøjet har for mange knapper, uanset om de er almindelige knapper eller trykknapper, så er det ikke sikkert, at børnene har tålmodigheden til hverken at knappe eller knappe op. Lynlåse derimod er super hurtige og nemme for drengene selv at håndtere. Elastik i tøjet for anvendelighed er også en fordel, og gør det nemt for barnet selv at tage tøjet af og på. Når barnet selv begynder at være med i denne aktivitet, bevidner det også om et nyt niveau af selvstændighed, og som forælder vil du uden tvivl se stoltheden lyse ud af dit barn.

Unisex og ultrasmart

Hos Tinykids er dele af kollektioner fra vores sortiment mest målrettet drenge. Men vi har også drengetøj, som sagtens kan bruges af piger. Ligesom mærkerne i nakken, er de fleste børn ligeglade med, om deres tøj er købt i drenge eller pigeafdelingen. Det vigtigste for dem er hvor ‘fed’ en trøje er. Derfor er vores sortiment af drengetøj ultrasmart, men ikke udelukkende tiltænkt drenge. Modetendensen hos børn i dag er især præget af deres forældre, og forældre er blevet mere opmærksomme på at klæde deres børn i unisextøj, og det vil vi også gerne indbyde til gennem vores sortiment, som du kan browse igennem her på siden.