Hjem > Børnetøj > Sommerdragter

Viser alle 5 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Müsli Body – Calendula beach body

kr. 74,70
Ryd

Müsli Sommerdragt – Sunbed gather beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Body – Koala beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Sommerdragt – Farming beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Sommerdragt – Aloha beach body

kr. 65,70
Ryd

Sommerdragter til drenge og piger

Hvis ikke dit barn skal have todelt på til sommer, er en anden rigtig god idé at bruge sommerdragter. Det er en perfekt beklædningsgenstand til de varme sommerdage – specielt hvis dit barn bruger ble. De sommerdragter vi har på shoppen, har nemlig knapper mellem benene, så det er nemt at skifte dit barns ble. Ligesom når dit barn har en body på. Derudover har de fleste dragter også amerikanske lukninger eller knapper ved skuldrene. Vi har et stort udvalg i vores shop, så tag endelig et kig – du går ikke skuffet eller tomhændet herfra. Hvis du tænker, der er noget, der mangler, skal du endelig tage fat i os, så kan vi se, hvad vi kan gøre. Det gode ved sommerdragter er, at de ikke er delt midt på maven, så dit barn vil aldrig pludselig have bar mave, så det kan få skrammer på den ved leg på legepladsen.

Sommerdragter i forskellige faconer

En sommerdragt er ikke bare en sommerdragt. Den kan have mange faconer og pasformer. Hos Tinykids finder du sommerdragter til drenge, piger og unisex. Drengenes dragter er oftest meget lige i formen – det samme er de fleste unisex dragter, men de kan også eksempelvis være med seler. Pigernes dragter kan have masser af plads og luft omkring numsen, det gør dragten lidt mere feminin eller stropper i stedet for t-shirt ærmer. De kan selvfølgelig også have seler, ligesom dragterne til drenge og unisex.

Sommerudtryk

Når det er sommer, må der gerne være en masse glad udtryk i tøjet. Det kan være alt fra sommerlige, lyse farver til sommerlige prints og designs. Blomster, natur og dyr er nogle meget populære designs og prints på vores sommerdragter. Når man er på ferie syd på, er det også rigtig rart at have pakket en sommerdragt til de varme aftener, hvor man ikke har badetøj på.