Hjem » Børnetøj » Shorts

Viser alle 12 resultater

Vis kategorier

Størrelse

Mærke

Varekategorier

Farve

Køn

Tilbud

Creamie Shorts – Pink Flower

DKK 179,95
Ryd

Fred’s World Shorts – Palm shorts

DKK 229,00
Ryd

Fred’s World Shorts – BMX sweat shorts

DKK 229,00
Ryd

Müsli Shorts – Juncus bloomers

DKK 149,00 DKK 74,50
Ryd

Müsli Shorts – Woven stripe bloomers

DKK 149,00 DKK 74,50
Ryd

Freds World Shorts – Skate shorts

DKK 249,00 DKK 124,50
Ryd

Freds World Shorts – Sweat shorts

DKK 229,00 DKK 114,50
Ryd

Freds World Shorts – Aloha shorts

DKK 199,00 DKK 99,50
Ryd

Molo Shorts – Amma – Pink Leo

DKK 249,95 DKK 124,98
Ryd

Molo Shorts – Angelina – Black Summer Denim

DKK 349,95 DKK 174,98
Ryd

Molo Shorts – Awobido – Blue Smoke

DKK 299,95 DKK 149,98
Ryd

Molo Shorts – Avian – Sailor

DKK 299,95 DKK 149,98
Ryd

Shorts til drenge og piger

Når vejret er dejligt trækker både drenge og piger gerne i et par shorts. Derfor bestræber vi os også hos Tinykids på at have forskellige slags til både store og små. Der skal både være noget til de aktive øjeblikke og til de festlige og pæne lejligheder. Vi har shorts, der har lommer med eller uden lynlås. Derudover fås vores modeller også med snore, knapper eller blot med en elastik i livet. Alt dette er med til at opretholde en god pasform, da de kan reguleres til barnets behov.

Sporty eller fest

Hvad end du skal på legepladsen, fodboldbanen eller til en festlig begivenhed, har vi et par shorts, der passer til det. På shoppen finder du de mere sporty modeller i det lækreste, bløde bomuld og sweat. Men selvom de ser sporty og ”loose” ud, kan de sagtens piftes op til festlige lejligheder. Til pænere brug har vi både cowboyshorts og bomuld.

Bloomers til de små

Til de yngste finder du de fineste bloomers. Bloomers er shorts til de yngste, hvor der er god plads til bleen. De har oftest nogle søde detaljer som flæser på numsen eller benene eller de fineste prints og mønstre. Bloomers er ikke kun til sommerligt brug – de kan nemelig snildt bruges hele året rundt, hvis blot dit barn får et par strømpebukser på indenunder. Det ser også virkelig sødt ud.

Prints eller ensfarvede

Hos Tinykids skal det ikke være kedeligt at købe shorts, derfor finder du mange forskellige designs på hjemmesiden. Vi har shorts, der er ensfarvede med knapper eller snører i livet. Du finder også shorts, hvorpå der er dyreprints, blomster, mønstre eller seje prints til drengene. Du vil altid kunne finde modeller med moderigtige farver, der følger tidens trends, men samtidig vil du også altid kunne finde de klassiske farver, som passer til det hele.