Hjem > Børnetøj > Shorts

Viser alle 6 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Müsli Shorts – Bloom bloomers

kr. 44,70
Ryd

Molo Shorts – Ajvin Summer Night

kr. 104,70
Ryd

Müsli Shorts – Chambray bloomers

kr. 44,70
Ryd

Freds World Shorts – Alfa shorts baby

kr. 59,70
Ryd

Müsli Shorts – Berry bloomers

kr. 50,70
Ryd

Freds World Shorts – Skate shorts

kr. 74,70
Ryd

Shorts til drenge og piger

Når vejret er dejligt trækker både drenge og piger gerne i et par shorts. Derfor bestræber vi os også hos Tinykids på at have forskellige slags til både store og små. Der skal både være noget til de aktive øjeblikke og til de festlige og pæne lejligheder. Vi har shorts, der har lommer med eller uden lynlås. Derudover fås vores modeller også med snore, knapper eller blot med en elastik i livet. Alt dette er med til at opretholde en god pasform, da de kan reguleres til barnets behov.

Sporty eller fest

Hvad end du skal på legepladsen, fodboldbanen eller til en festlig begivenhed, har vi et par shorts, der passer til det. På shoppen finder du de mere sporty modeller i det lækreste, bløde bomuld og sweat. Men selvom de ser sporty og ”loose” ud, kan de sagtens piftes op til festlige lejligheder. Til pænere brug har vi både cowboyshorts og bomuld.

Bloomers til de små

Til de yngste finder du de fineste bloomers. Bloomers er shorts til de yngste, hvor der er god plads til bleen. De har oftest nogle søde detaljer som flæser på numsen eller benene eller de fineste prints og mønstre. Bloomers er ikke kun til sommerligt brug – de kan nemelig snildt bruges hele året rundt, hvis blot dit barn får et par strømpebukser på indenunder. Det ser også virkelig sødt ud.

Prints eller ensfarvede

Hos Tinykids skal det ikke være kedeligt at købe shorts, derfor finder du mange forskellige designs på hjemmesiden. Vi har shorts, der er ensfarvede med knapper eller snører i livet. Du finder også shorts, hvorpå der er dyreprints, blomster, mønstre eller seje prints til drengene. Du vil altid kunne finde modeller med moderigtige farver, der følger tidens trends, men samtidig vil du også altid kunne finde de klassiske farver, som passer til det hele.