Hjem > Børnetøj > Regntøj

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Molo Regntøj – Waiton – Car Jam

kr. 149,99
Ryd

Moderne regntøj til vandelskende børn

Når regnen regner oppe på taget, har børnene behov for regntøj, som er i god stand og samtidig tåler at børnene hopper i mange vandpytter. For som Bamse siger, så skal regnen have et brusebad, og børn elsker som bekendt at hoppe i vandpytter, hvad end de har regntøj på eller ej. 

I Danmark har vi mange regnvejrsdage om året. Derfor er det vigtigt med et godt sæt regntøj. Hos Tinykids kan du gøre dine børn klar til regnsæsonen med noget af alt det regntøj, vi sælger i shoppen. Vi har de fedeste styles til drenge og piger i alderen 0-6 år.

Vandtæt og klar til vandpytter

Regntøj er ikke, som det var, da vi selv var børn. Udover at det skal være praktisk, skal det i dag se rigtig smart ud, samtidig med at det har nogle gode egenskaber. Vi fører et bredt udvalg af design og modeller i vores regntøj til børn. Du kan for eksempel købe modeller, der har masser af prints over det hele eller andre, der blot er ensfarvede. Regntøj til børn skal absolut ikke være kedeligt. .Man må godt blive set, når man har det på og skille sig ud fra mængden, og det er nemmere for mor og far at spotte barnet på legepladsen. Det er også en fordel når de er gamle nok til at komme i børnehave.

Jo mere deres regntøj skiller sig ud fra mængden, jo nemmere er det for barnet selv at finde sit regntøj og tage på, så barnet hurtigere kan komme ud på legepladsen og hoppe i vandpytter. Det giver også mere liv, når børnene hopper i deres elskede vandpytter. Hos Tinykids kan du købe regnsæt eller købe delene hver for sig, så du kan mixe and matche selv og vi elsker fest og farver. Der skal være gang i den, men på den stilfulde måde. Det skal være kvalitet og i alle prisklasser. Du finder for eksempel regntøj fyldt med blomster eller biler. Du kan også finde det i det flotteste ensfarvede modeller med farver, der passer til årstiden.

Egenskaber for holdbarhed

Når du skal købe regntøj, er det vigtigt, at du kigger efter de forskellige egenskaber på regntøjet. Der er nemlig forskellige kvalitet fra mærke til mærke. Vandsøjletrykket giver et indtryk af, hvor meget vand dit barns regntøj kan tåle. Hos os ligger det på ca. 5000 mm. En anden vigtig ting er åndbarhed. Hvis åndbarheden ikke er specielt god, er det næsten lige meget, om man har et højt vandsøjletryk, da det ikke er til at ånde i regntøjet, og man derfor bliver fugtig indvendigt og ikke kan komme ordentligt af med varmen. Vores regntøj har en åndbarhed på 5000.

Det er også forskelligt, hvad regntøj ellers har af egenskaber, og det er forskelligt, hvad du føler, at dit barn har behov for i sit regntøj. De fleste regnjakker sørger for at lukke med en lynlås, til dels for at det er nemt for barnet selv at lukke, men også for at holde mest vand ude. Ofte er der også en fold med trykknapper for at sikre, at mindst muligt vand får lov til at slippe igennem. 

Når det kommer til regnbukserne, kan det være en god ide at tage barnets aktivitetsniveau med i betragtning. Mange regnbukser har en elastik i buksebenet for at sikre regntøjet omkring gummistøvlerne, for på den måde sikrer det, at vandet ikke trænger alt for meget ind i gummistøvlerne og giver våde strømper.