Hjem > Børnetøj > Nederdele

Viser alle 11 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Molo Nederdel – Brenda – Midnight Birds

DKK 399,00DKK 450,00
Ryd

Molo Nederdel – Bailini – Peacoat

DKK 399,00
Ryd

Müsli Nederdel – Flora skirt

DKK 249,00
Ryd

Müsli Nederdel – Calendula skirt

DKK 249,00
Ryd

Molo Nederdel – Brenda Ice Ice Birdie

DKK 399,00
Ryd

Müsli Nederdel – Bloom skirt

DKK 249,00
Ryd

Müsli Nederdel – Chambray skirt

DKK 219,00
Ryd

Freds World Nederdel – Blossom nederdel

DKK 229,00
Ryd

Müsli Nederdel – Winter flower

DKK 249,00
DKK 199,20
Ryd

Freds World Nederdel – Tiger skirt

DKK 199,00
DKK 159,20
Ryd

Molo Skirts – Brenda – Go Bananas

DKK 399,95
DKK 319,96
Ryd

Nederdele til børn

På en varm sommerdag er det rart at have bare ben under en nederdel. Hos Tinykids finder du et bredt udvalg af forskellige nederdele til både store og små piger. De findes både i korte og lange modeller. Er der noget bedre end at dreje rundt og se ens nederdel svæve i luften? Eller måske foretrækker din datter, at nederdelen sidder tæt til kroppen? Alle løsninger findes i shoppen.

Frugter eller ensfarvet

På webshoppen har vi designs til enhver smag. Vi har iøjefaldende modeller og de mere afslappede. Hvis din datter er glad for fest og farve, kan du finde nederdele med tyl, prints af dyr, natur, frugter, hjerter eller andet spændende. De findes også med pangfarver, logoer, striber eller lignende. Er din pige mere til nedtonede, ensfarvede nederdele har vi også et udvalg af disse. De kan være med glimmer eller leopardprikker.

Behageligt og nemt

Det er virkelig behageligt at have nederdel på – ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Det giver en form for frihed til benene. Når din datter skal lære at gå på toilettet, er det også en del nemmere at skulle trække en nederdel ned, for der er hverken knapper eller lynlås i, ligesom der er i de fleste bukser. Selvfølgelig findes der også nederdele med lynlås og knapper, men langt de fleste har en tyk elastikrem rundt i livet, så de er lette at trække ned om anklerne.

Korte og lange nederdele

Der er forskellige modeller og længder af nederdele på shoppen. Du finder både korte og lange modeller. En lang nederdel passer ret godt til en konfirmationsfest eller et bryllup, mens den korte nederdel passer helt perfekt til en sommerdag i parken.