Hjem > Børnetøj > Nattøj

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Nattøj til drenge og piger

Det er fantastisk at have komfortabelt og blødt nattøj på en helt nat. Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller til både babyer og børn, drenge og piger. Vi har både seje og søde modeller. Som forælder vil man kun klæde sit barn i tøj, som barnet har det godt i – dette gælder selvfølgelig også om natten. De skal kunne vende sig i nattøjet om natten, uden det er besværligt.

Liv i natten

Nattøj behøver slet ikke være kedeligt. Der må gerne være gang i børns nattøj med prints og farver. Det kan måske medvirke til, at dine børn drømmer om sit nattøj og de figurer, der eventuelt er på det. Nogle børn er helt vilde med superhelte, andre er mere til dyr og en helt tredje gruppe vil måske have nattøj med blomster eller blot ensfarvet. Tag et kig i vores udvalg, vi er sikre på, du finder noget, der passer til din og dine børns smag.

Nattøj til baby

Når du skal købe nattøj til din baby, kan det være en rigtig god idé at købe en natdragt med fødder. Ofte smider babyer deres dyne om natten. Hvis du går efter uld, får du et materiale, som selv regulerer, om dit barn har det varmt eller koldt. Det regulerer altså barnets kropstemperatur. Natdragter med fødder fås også i bomuld med de fineste prints.

Designs til de større børn

De større børn skal selvfølgelig også have noget tøj på om natten eller om formiddagen i weekenden. Til de store har vi nogle designs, som passer bedre til deres aldersgruppe. I vores udvalg finder du natskjorter, natbluser og -bukser samt natkjoler.