Hjem > Børnetøj > Leggings

Viser alle 7 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Popirol Leggings – Pocapri Baby Legging

kr. 59,70
Ryd

Popirol Leggings – Poesme Baby Legging

kr. 68,70
Ryd

Molo Leggings – Niki – Baby Fawns

kr. 74,99
Ryd

Molo Leggings – Stefanie Ice Lollies

kr. 59,99
Ryd

Freds World Leggings – Bengal leggings

kr. 44,70
Ryd

Müsli Leggings – Cozy me leggings baby

kr. 29,70
Ryd

Minymo Leggings – Oxblood Red

kr. 35,99
Ryd

Leggings til alle

Det føles som om, man ikke har noget på benene, når man bruger leggings og det er da en fantastisk fornemmelse. Hos Tinykids fører vi mange forskellige slags leggings til både drenge, piger og babyer. De kan styles på mange måder. De kan bruges under en kjole, en nederdel, en sweatshirt eller til en body til de små børn. Kvaliteten på vores udvalg er rigtig god, da de er meget bløde og ofte med stretch.

Mange forskellige

Hos Tinykids finder du leggings i mange forskellige styles. De kan have mønstre som striber, tern, prikker eller andre fancy faconer. Derudover kan de selvfølgelig også fås med prints af dyr, diamanter, biler, natur eller lignende. De fås også uden prints, hvor de blot er i mange flotte farver – både iøjefaldende farver og de mere dæmpede. Du går ikke forgæves i vores shop. Hos os finder du økologiske leggings, som er godt for miljøet og den jord, vores børn skal leve på i mange år endnu.

Til piger og drenge

Leggings er ikke kun til piger. Drenge kan også bruge dem – specielt mens de er helt små. Det er bare meget rarere at have leggings på i stedet for stramme og stive bukser. Der er mere bevægelsesfrihed i sådan et par. Til de seje drenge findes der modeller med dyreprint, prints af biler eller natur, striber, tern eller lignende og ensfarvede modeller. Til pigerne findes de også med prints, mønstre og ensfarvede, men derudover kan de også fås med blonder og flæser på numsen.

Kvalitet og behag

Langt de fleste leggings har elastik i taljen. Det hjælper på at holde dem oppe. Ofte er elastikken relativ tyk, så den ikke klemmer på børnenes maver. Alle vores styles kan bruges til hverdag og fest. Kombiner dine leggings med en super flot kjole eller en skjorte, så er dine børn klar til fest og farver.