Hjem > Børnetøj > Kjoler

Viser alle 5 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Müsli Kjole – Chanterelle dress baby

kr. 74,70
Ryd

Müsli Kjole – Woven dress

kr. 74,70
Ryd

Freds World Kjole – Bengal kjole

kr. 74,70
Ryd

Molo Kjole – Cinzia Honey

kr. 119,70
Ryd

Molo Kjole – Caeley Meadow Tiger

kr. 119,70
Ryd

Kjoler til alle slags piger

Hver dag bliver til en fest med kjoler. Det mener mange i hvert fald. Hvis du er af den holdning, at piger vel altid kan have en kjole på, er du landet det helt rigtige sted. Hvis du søger en kjole til din datter eller hvis du vil glæde en pige med en fin kjole, går du ikke tomhændet fra shoppen, når du lander på denne kategori. Vi har nemlig et stort udvalg af kjoler til alle slags piger.

Kjoler til store og små

Hos Tinykids bestræber vi os på at have kjoler til piger i alle aldre. Til de yngste piger kan du købe bodykjoler. Det vil sige, at du ikke behøver at give dit barn en body under kjolen, og der er aldrig bar mave, når din baby bliver løftet, kravler eller møffer rundt. Det er ret smart og meget behageligt for din baby. Det betyder også, at hvis barnet skal have strømpebukser på, bliver det ikke alt for besværligt med alt for mange lag, inden man kan komme til bleen. 

Når dit barn er vokset lidt og selv kan komme rundt eller er begyndt at gå, kan du købe almindelige kjoler. Det er blot vigtigt at tænke dit barns mobilitet ind i den kjole, du har sat dig for at købe. Hvis dit barn stadig kun kravler, bør kjolen ikke være alt for lang, da det forhindrer barnet i at kravle og komme frem i legen. Hvis barnet er stort nok til at løbe rundt, kan kjolen også tilpasses derefter, men igen bør man overveje, hvilken kjole barnet skal have på i børnehaven eksempelvis. Det kan være svært for barnet at klatre på klatrestativet med en alt for lang kjole, som også let kan komme til at sidde fast. Kjoler er rigtig pæne og lette at have på, men de er måske ikke så lette at lege i. Så husk altid at have det med i overvejelsen.

De fleste kjolebørn ser man hyppigst om sommeren, men kjoler er ikke udelukket til sommeren. Hos Tinykids har vi kjoler til børn i varme og luftige materialer. Vi har kjoler med korte ærmer til sommeren, og vi har kjoler med lange ærmer til efteråret og vinteren. Når efteråret rammer, kan det også være nyttigt med et par lune strømpebukser, som vi også har et pænt udvalg af til vores mange kjoler.

Fin eller sej

Om din pige er en rigtig prinsesse eller en sej badass, har vi kjolen til hende. Hos Tinykids finder du kjoler med mønstre og prints af natur, dyr, frugter eller andre sjove udtryk. De findes i stærke farver eller i de mere neutrale farver, med eller uden glimmer. Din prinsesse kan også blive iklædt en rigtig strutkjole med fine detaljer og måske et tilhørende tylskørt, så der ikke er et øje tørt. Din seje pige kan finde en kjole med et lidt mere råt udtryk med de kjoler, der har prints af solbriller, sko eller lignende. Eller hvis en kjole er for meget, har vi også nederdele, til de piger der lige skal vænne sig til luften omkring benene.

Kjoler til fødselsdag, jul eller bryllup

For en pige, der elsker kjoler, er det altid et hit at få en ny kjole til en festlig begivenhed. Hos Tinykids finder du let kjolen, der passer til fødselsdage, fester, julen eller et bryllup. Vi har et stort udvalg fra forskellige mærker. Langt de fleste af vores kjoler kan både bruges til hverdag og til fest. Det er helt op til dig, hvordan du styler den med hårpynt og sko. Det udvider funktionaliteten i kjolen, og giver den mange flere valgmuligheder, mens det åbner op for at bruge den ud over den festlige begivenhed, som den måske er indkøbt til.

Vi har forskellige prisklasser, så du går ikke forgæves i din kjolejagt hos os, og skal heller ikke bekymre dig om at sprænge budgettet. Det er kun, hvis du finder flere end du havde planlagt, når du klikker ind og ser vores udvalg igennem.