Hjem > Børnetøj > Heldragter

Viser alle 2 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Freds World Sommerdragt – Farming beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Sommerdragt – Aloha beach body

kr. 65,70
Ryd

Heldragter til baby og børn

Når man har en nyfødt i hjemmet, er det oftest heldragter, som de har på både om dagen og natten. Disse heldragter kan både være med eller uden fødder. Babyer har det med at smide deres strømper, så der kan det være smart med en dragt, der har fødder i. På den måde kan du også holde din babys fødder varme uden at strømper strammer rundt om benene. Vi har heldragter til helt små babyer og til de lidt større børn. Tag et kig på shoppen og du finder helt sikkert noget, der passer til dine ønsker.

Behageligt og praktisk

Der foregår mange bleskift i løbet af en dag, når man har en baby eller et yngre barn, derfor er det super smart og praktisk, at der er knapper eller lynlås i heldragterne. Der kan enten være lynlås ned langs maven eller knapper ned langs maven eller mellem benene. Det hele letter processen i forhold til bleskift – også når baby skal have en ren numse om natten.

Forskellige farver og mønstre

Blot fordi dit barn har en heldragt på, betyder det ikke, at den skal være kedelig. Hos Tinykids finder du mange forskellige styles. Der findes heldragter, der er ensfarvede og neutrale, som ikke vækker den store opsigt, men du finder også dragter, der har masser af farve og flotte mønstre. Det kan være mønstre eller prints af dyr, natur eller andet spændende. Du vælger helt selv.

Heldragter til dag og nat

På shoppen finder du både heldragter, der kan bruges til hverdag og til nat. Til hverdag bruges ofte dragter uden fødder – i hvert fald til de lidt større børn. Babyer kan bruge med fødder både dag og nat. Til natten er det en god idé at købe en dragt med fødder, så dit barn ikke kommer til at fryse, hvis det smider dynen i løbet af natten. Du kan købe heldragter, som passer til årstiden. Læs mere om dragter med og uden fødder under kategorien nattøj.