Hjem > Børnetøj > Bodyer

Viser alle 19 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Popirol Body – Posiko Baby Body

kr. 59,70
Ryd

Popirol Body – Polori Baby Body

kr. 68,70
Ryd

Molo Body – Foss – Wisteria Heart

kr. 75,00
Ryd

Molo Body – Foss – Monkeys Baby

kr. 75,00
Ryd

Molo Body – Faros – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Faros – Impala

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Foss – Faunatastically

kr. 75,00
Ryd

Müsli Body – Woolly Body

kr. 83,70
Ryd

Müsli Body – Chanterelle body

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Foss – Baby Fawns

kr. 74,99
Ryd

Molo Body – Fonda Ice Lollies

kr. 74,99
Ryd

Müsli Body – Rugby body

kr. 59,70
Ryd

Müsli Body – Rugby body

kr. 53,70
Ryd

Freds World Body – City body

kr. 53,70
Ryd

Molo Body – Foss Small World

kr. 59,99
Ryd

Müsli Body – Woolly Body

kr. 74,70
Ryd

Müsli Body – Cozy me s/s body

kr. 35,70
Ryd

Freds World Body – Farming photo body

kr. 53,70
Ryd

Molo Body – Fair – Moles

kr. 74,99
Ryd

Bodyer til din baby

Hvis familieforøgelse står for døren eller din baby blot er vokset og mangler en ny body, er du kommet til det rette sted. Alle forældre ved, at bodyer er en af de vigtigste beklædningsgenstande i babys klædeskab. Derfor har vi et stort og bredt udvalg. De findes både med og uden trykknapper ved skuldrene. Du kan købe dem med korte ærmer eller med lange ærmer, så de passer til de forskellige årstider.

Farver, mønstre eller neutral

Hvis du kan lide farver og mønstre, skal du bare gå på opdagelse i shoppen. Vi har et bredt udvalg af forskellige prints og farver, så der er helt sikkert en body, som passer til din baby. Hvis du er mere til de afdæmpede og neutrale farver, så er disse også at finde på hjemmesiden. Det vigtige ved en body er, at den skal være nem at åbne i bleområdet, når der skal skiftes ble. Vores bodyer har knapper i bunden, men de findes med forskellige skuldre. Enten med knapper eller med amerikanske skuldre. Den amerikanske lukning, gør det både nemmere at få bodyen på – da den kan komme på nedefra, så man slipper for at tage tøjet over babys hoved og den er lettere at få af barnet, hvis der er sket et uheld op ad ryggen – da kan bodyen blot trækkes ned over skuldrene på barnet.

GOTS og Oeko-tex certificerede

Du finder mange bodyer på hjemmesiden, som er GOTS og Oeko-tex certificerede. Disse certificeringer er med til at sikre dig, at du køber bodyer, som er testet for skadelige stoffer og kemikalier. Vi vil jo alle gerne passe ekstra godt på vores små børn.

Bodyer til alle lejligheder

Hos Tinykids finder du bodyer til alle lejligheder. Bare fordi man er lille, betyder det ikke, at man ikke kan blive fint klædt på til festlige lejligheder. Se dig omkring på shoppen. Der finder du både bodyer til hverdag og til fest. Du finder dem både helt neutrale og med finurlige detaljer.