Hjem > Børnetøj > Badetøj

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Badetøj til børn og babyer

Hos Tinykids finder du badetøj i super lækker kvalitet. Langt det meste af vores badetøj er med UV-beskyttelse. Børn elsker at lege i vand og de nyder, når solen skinner og de ikke behøver at have så meget tøj på. Derfor er det vigtigt, at du finder det helt rigtige badetøj til dit barn. Du finder et stort udvalg af forskellige brands og styles på hjemmesiden. Og vi er sikre på, at du finder noget, der falder i jeres smag.

UV-beskyttende badetøj

Når børn leger i vandet og i solen, er det meget vigtigt, at de er beskyttet fra UV-stråler. Derfor har vi hos Tinykids et bredt udvalg af UV-badetøj til store og små samt drenge og piger. Det beskytter mod UVA og UVB stråler fra solen. Det er selvfølgelig altid vigtigt at lege i skyggen og at bruge solcreme samtidig.

Badeshorts og bikini

Det er meget forskelligt, hvilken slags man foretrækker til sit barn. Vi har et bredt udvalg til både store og små. På shoppen finder du badeheldragter, badebluser, badebukser, badedragter, badeshorts og bikinier. Badetøjet finder du i mange forskellige styles. Du kan finde det i neutrale farver, med forskellige prints eller med en masse farver.

Badetøj til fantasien

Børn har en god fantasi og mange er glade for farver. Derfor har vi også et stort farverigt udvalg. Det findes også med seje mønstre og motiver, som kan bruges i fantasi og leg. Hvis dit barn elsker dyr, kan du finde dette på shoppen eller andre seje prints. Du går i hvert fald ikke forgæves, når du søger badetøj hos Tinykids, så du kan glæde dig til at nyde solen og sommeren med dine kære.