Hjem > Tikiri

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Tikiri

Tikiri er produceret i naturgummi og er dermed miljøvenlig. Hos Tinykids finder du et bredt udvalg af forskellige dyr. Du finder savannedyr, havdyr og bondegårdsdyr. Alle dyrene har en lille klokke inden i, så de rasler, når man ryster dem.

Virksomheden har sin oprindelse i Sri Lanka.

Til leg og bad

Noget af det bedste og allervigtigste ved dyrene fra Tikiri er, at de er produceret uden huller. Det vil sige, at dyrene både kan bruges til leg og i badet. Man skal som forældre ikke bekymre sig om, der kommer skimmel eller mug ind i dyrene. Dit barn kan bare hygge sig og have det sjovt med dyrene i badekaret.

Naturgummiet er tykt og i god kvalitet, så dyrene kan holde til meget leg. De holder også til små gummer, der har brug for at bide i noget for at klø de kommende tænder.

Dyrene lægger op til leg alene eller med mor og far. Dit barn kan øve sig i dyrelyde og dyrenavne. Løve, elefant, hund, krokodille, kylling og alle de andre fine dyr. I kan have samtaleemner om, hvor dyrene bor, hvad de siger, hvad de spiser og hvordan de lever. Det er kun fantasien, der sætter grænsen i leg med Tikiri.

En perfekt gaveidé

Hvis du skal til babyshower, fødselsdag eller barselsbesøg, så er Tikiri en helt perfekt gaveidé. Dyrene har en super skarp pris og alle mødre og fædre ville blive glade for dette naturgummidyr til deres lille guldklump. Og husk at fortælle dem, at der ingen huller er i, så de sikkert kan lade deres barn lege med dem.