Hjem > Plantoys

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

PlanToys

PlanToys har eksisteret siden 1981. De startede i Thailand og er siden vokset, men befinder sig stadig i Thailand.

Hvis du drømmer om at dit barn skal lege med bæredygtigt legetøj, så skal du ikke længere lede. PlanToys laver nemlig det lækreste legetøj i træ – bæredygtigt træ.

Bæredygtigt og miljøvenligt

Hvis du ønsker at passe på dit barn og dets fremtid samtidig med at du beskytter naturen og miljøet, så kan du trygt købe legetøj fra PlanToys. De producerer nemlig deres trælegetøj af gummitræer, der ikke længere producerer latex. Selv den lim, der bliver brugt til at sammensætte legetøjet er miljørigtigt og fri for farlige kemikalier.

PlanToys arbejder hele tiden på at gøre deres produkter bedre og bedre. De bruger økologisk farvepigment til at male legetøjet – det giver også sådan en smuk farve med flot farvespil. De genbruger papir og bruger miljøvenligt reb og samt stoffer til at lave det legetøj, der ikke er produceret i træ.

Rolleleg

Når du har købt jeres første legetøj fra PlanToys, så er du godt på vej. De mange forskellige legetøjsvarianter lægger alle op til en god omgang rolleleg med mor og far eller barnets bedste ven. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der skal leges.

Hos Tinykids finder du mange forskellige produkter fra PlanToys. Du kan gå i køkkenet sammen med dit barn, hvor I kan lave cupcakes eller en lækker sandwhich. Aftensmaden er også reddet, da der kan serveres en lækker pastaret med lækre drikkevarer til.

Hvis dit barn er glad for at lege med dukker, så er et baby madsæt en oplagt gaveidé. Dit barn kan spejle sig i, hvad du gør og made sine dukker. Spejling er rigtig godt for barnets udvikling.

Hvis der skal lidt fart over feltet, kan I lege med kuglebanen, som kan bygges præcis, som dit barn ønsker det. Det er sjovt at se bygge banen og til sidst lade marmorkuglen suse igennem. Det kan mange børn få lang tid til at gå med.

Hvis der skal repareres noget i huset eller udenfor, så er værktøjsbæltet en oplagt gave til dit barn. Børn elsker at efterligne forældrene, så med et værktøjsbælte, kan de hjælpe med at bygge, reparere og skrue. Præcis ligesom mor eller far gør.

Til sidst kan der også komme meget leg ud af æskerne med et bageri, marked eller isbutik. I disse æsker får du små figurer og rekvisitter. De vil passe perfekt ind i et dukkehus eller blot som leg ved siden af.

Et godt valg

Når du køber legetøj fra PlanToys, har du taget et godt valg. Ikke nok med at de er bæredygtige hele vejen igennem, så er selve legetøjet også bare helt fantastisk for de små. Børn får noget helt fantastisk legetøj, som de kan bruge mange timer og år på at lege med. Det holder rigtig godt, da det er lavet i super kvalitet, så det kan gå i arv.

PlanToys har et sigende motto: Better Kids – Better World.