Hjem > Paw Patrol

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Paw Patrol

Paw Patrol er blevet en virkelig populær tv-serie for de yngste i familien. Den handler om de modige hunde, som skal klare en masse forskellige missioner. Hos Tinykids finder du forskellige ting fra Paw Patrol. Bamser, sengetøj, service og madkasser. Vi bestræber os hele tiden på at udvide vores sortiment, så hvis du lige står og mangler et eller andet, så tøv ikke med at spørge os. Vi elsker at hjælpe dig.

De 6 hunde er forskellige racer. Dette kan føre til snakke om rigtige hunde og de forskellige racer, der findes. Måske har dit barn et ønske, om at få en ægte hun en dag?

Modige og seje hunde

De modige og seje hunde Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye vil være en klar favoritgave, hvis dit barn får sådan en. Hundene er både til drenge og piger, da de alle sammen bare er super seje og heltemodige.

Dit barn kan sove med en af de 6 seje Paw Patrol bamser, da bamserne har den helt perfekte krammestørrelse. Desuden kan dit barn sove i sengetøj med motiv af Paw Patrol. Hvad siger du så? Er du ikke overbevist om, at dit barn vil kåre dig til årets forælder, hvis du køber dette?

Serien er både sjov og meget spændende og børn bliver hurtigt opslugt af den. Den ikoniske titelsang kan også nemt sidde fast på hjernen hos både børn og voksne.

Lav din egen mission

Når dit barn leger med bamserne, kan det starte sine egne missioner, som de skal klare sammen. Det er kun fantasien, der sætter grænserne i disse lege. Bamserne er den perfekte legekammerat.