Hjem > Oball

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Oball

Oball designer og producerer helt fantastisk legetøj til de yngste i familien. Din lille baby kan gribe fat i boldene, da der er kæmpe huller, som gør det nemt for baby at få fat. Dit større barn kan blive stimuleret til at kravle. Og dit store barn kan øve sig i at gribe og kaste en bold.

Oball er altså sjovt legetøj for både store og små. Farverne på de forskellige bolde og andet legetøj, bringer glæde og smil hos børn.

Rengøringen af boldene fra Oball bliver intet problem. De er lette at tørre over med en våd klud eller skylle under vandhanen. De er så bløde, at de kan bøjes let sammen, så de kan vaskes grundigt, hvis der er behov for det.

Motorisk udvikling

Legetøjet fra Oball er udviklet til at stimulere dit barns sanser og dets motoriske udvikling. Boldene med de store huller er ekstremt lette, så selv din baby kan løfte den. De er bløde og gode for de ømme gummer.

Wobble Bobble er en bold med batterier i. Den vibrerer mens den triller rundt på gulvet. Den laver sjove lyde, som gør dit barn nysgerrig. Wobble Bobble er sjov underholdning, som udfordrer dit barn til at kravle for at fange bolden.

Oball laver også legetøj til badet. En skildpadde eller submarine, som underholder i vandet.

Perfekt gaveidé

Oball er generelt meget prisvenlige, så de kan nemt bruges til en gave. En kommende eller nybagt mor, ville garanteret sætte pris på at få en bold i barselsgave eller måske i dåbsgave. Og barnet ville blive endnu gladere, da det er god underholdning.

Mange af boldene har også små kugler i sig, så de kan bruges som rangler.