Hjem > MP Denmark

Viser alle 2 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

MP Strømpebukser – Bomuld Navy

kr. 29,70
Ryd

MP Strømpebukser – Bomuld Black

kr. 29,70
Ryd

MP Denmark – kvalitets strømper

Leder du efter nogle super gode strømper og strømpebukser? Mangler du nogle strømper, som bliver siddende på din babys fod? Så skal du ikke længere lede. MP Denmark laver nogle strømper og strømpebukser i super kvalitet i forskellige materialer. Bomuld, uld og bambus.

Mange kender det med, at strømperne falder af en lille nyfødts fod. Det er ofte, fordi strømpen ikke har en god ribkant og ikke har en god pasform. Det har strømperne fra MP Denmark. De bliver siddende, hvor de skal. De er smalle og passer helt perfekt til en lille barnefod. Ofte går strømperne i arv fra barn til barn, da de bliver produceret i så god kvalitet og holder pasformen.

Siden 1937 har MP Denmark eksisteret og produceret de lækreste strømper på markedet.

Strømpebukser til hverdag og fest

Her hos Tinykids kan du finde strømpebukser, der passer til både hverdag og fest. Strømpebukser fra MP Denmark er nemlig fine til begge dele. De har en super flot ribstruktur, så de kan både gå til den rå cowboynederdel eller til den fine festkjole.

Strømpebukserne er virkelig gode til hverdagsbrug, da de har en rigtig god kvalitet, som holder til leg. MP Denmark strømpebukserne holder deres pasform vask efter vask. Og det samme med farven. Strømpebukserne er gode til smalle børn, men de har så meget stretch, at alle børn sagtens kan bruge dem med glæde.

Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment, så vi har lige forskelligt at byde på. Men vi vil altid have basisfarverne, så der altid er noget, der matcher til dit barns tøj. I de forskellige sæsoner, kan vi have sæsonfarver, som matcher årstiden og dens mange festligheder.