Hjem » Molo

Viser 1–24 af 77 resultater

Størrelse

Mærke

Varekategorier

Farve

Køn

Molo Leggings – Stefanie Ice Lollies

DKK 199,95
Ryd

Molo Body – Fonda Ice Lollies

DKK 249,95
Ryd

Molo T-shirt – Emmett Fantasy Jungle

DKK 229,95
Ryd

Molo Kjole – Candece Ice Lollies

DKK 399,00
Ryd

Molo Kjole – Colleen Ice Lollies

DKK 349,00
Ryd

Molo Nederdel – Brenda Ice Ice Birdie

DKK 399,00
Ryd

Molo T-shirt – Rimona Ice Lollies

DKK 299,95
Ryd

Molo Top – Rebecca Pale Lemon

DKK 229,95
Ryd

Molo Shorts – Ajvin Summer Night

DKK 349,00
Ryd

Molo T-shirt – Raveno Resting Tiger

DKK 349,00
Ryd

Molo T-shirt – Roxo Gorilla

DKK 299,95
Ryd

Molo T-shirt – Ralphie Fantasy Jungle

DKK 299,95
Ryd

Molo T-shirt – Rasmus Ocean Drive

DKK 349,00
Ryd

Molo Kjole – Cinzia Honey

DKK 399,00
Ryd

Molo Kjole – Caeley Meadow Tiger

DKK 399,00
Ryd

Molo Leggings – Stefanie Puppy Love

DKK 199,95
Ryd

Molo Kjole – Candi Run wild baby

DKK 349,00
Ryd

Molo Body – Fonda Puppy Love

DKK 249,95
Ryd

Molo Bukser – Sammy Mini Turtles

DKK 229,95
Ryd

Molo Bukser – Simme Summer Night

DKK 179,95
Ryd

Molo Bukser – Simme Khaki Green

DKK 179,95
Ryd

Molo Bukser – Sammy Black

DKK 149,95
Ryd

Molo Heldragt – Fleming Mini Turtles

DKK 299,95
Ryd

Molo Body – Field Mini Turtles

DKK 249,95
Ryd

Molo sætter et farverigt præg på børnetøjet

Hvis børnenes hverdag skal piftes op med farver og prints, skal du blot tage et kig på tøj fra Molo. De leverer tøj i de flotteste farver, og med de sejeste prints til både drenge og piger i alle aldre. Tøjet er så smart, at selv forældre kan blive jaloux på de mange print. Deres tøj er aldrig kedeligt. Molo har altid haft fokus på, at børnetøj godt må udstråle sjov og ballade, og det bliver der skruet fuldt op for med de mange prints. Hos Tinykids finder du et stort udvalg fra Molo af bluser, bukser, bodyer, kjoler og meget mere.

Børnetøj med humor og personlighed

Børn vælger ofte tøj fra et lyst princip, og hvad der lige springer dem i øjnene. Med børnetøj fra Molo har børnene let ved at vælge tøj og som forælder skal du ikke være bange for, at de blive overset på legepladsen, når du køber tøj fra Molo. Alle lægger mærke til børnene, da alt tøj fra Molo har en ”wauw-effekt”. Børnetøj fra Molo er med til at udfordre børnenes fantasi med deres mange print. Den ene dag kan de lege, de er en kænguru og hoppe igennem hele huset, mens de den næste dag sidder i haven og leger stilleleg med alle blomsterne på trøjen.

Når børnene har mange valgmuligheder i de spændende print, kan de også få lov til at give udtryk for deres voksende personlighed. En dag vil de lege vildt og have en farlig og brølende dinosaur med som deres følgesvende, mens den næste dag har de et mere roligt behov for at sidde og tælle pandabjørne. Det er faktisk kun børnenes egen kreativitet, der sætter grænser for, hvilke lege de kan få ud af tøjet og de mange print.

Molo laver børnetøj til drenge og piger med stærke farver, og de er ikke bange for at finde på humoristiske prints til deres kollektioner. Det hele taler til børns fantasi og kreativitet, som udvikler sig dag for dag. Kollektionerne er altid udviklet og nytænkende, så de passer til tidens trends, men de er også altid funktionelle. For tøjet er i første omgang tiltænkt til børn, og skal derfor ikke have alt for mange pyntedetaljer. Her kommer de mange fede print i højere grad til sin styrke, for de træder ind og overtager det personlige præg, som børn i stigende grad ønsker sig på deres tøj. Så når dit barn vælger et sæt tøj fra Molo hos Tinykids får de ikke blot et sæt tøj med humor, barnet får også et sæt tøj, de kan lege i og bevæge sig i.

Molo til alle lejligheder

Molo designer deres børnetøj, så det kan bruges til hverdag og fest alt efter din sammensætning. Til pigerne kan du finde søde og flotte kjoler, som passer til hverdagen eller til festen. Til drengene har vi et bredt udvalg af seje bluser og T-shirts med de flotteste prints, som ikke ses hos andre tøjmærker. Tøjet må ikke begrænse børns færden og udfoldelsesmuligheder. De skal kunne bevæge sig frit og være aktive i deres tøj, og det skal kunne holde til at blive beskidt. Børnetøj fra Molo holder til at blive brugt mange gange, og det tåler at blive vasket igen og igen.

Bæredygtigt børnetøj og babytøj

Tøjet er ikke blot lavet i høj kvalitet, men langt det meste er Oeko-Tex® certificeret, hvilket betyder, at tøj fra Molo er fri for sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer og kemikalier. Ikke nok med det, så er Molo også GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de tilbyder økologisk tøj til store og små. Det er godt for miljøet og vores børn at købe bæredygtigt tøj, både for det tøj, der er lagt frem til i morgen, men også flere år efterfølgende.