Hjem > Molo

Viser 1–24 af 52 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Molo Bukser – Alba – Black

kr. 89,99
Ryd

Molo Bukser – Am – Grey Melange

kr. 105,00
Ryd

Molo Vest – Heike – Forest

kr. 209,70
Ryd

Molo Nederdel – Bree – Washed Denim Blue

kr. 135,00
Ryd

Molo Bukser – Argo – Vegetation

kr. 135,00kr. 149,70
Ryd

Molo Bluse – Roo – Black

kr. 135,00
Ryd

Molo T-shirt – Riley – Climbing Wild

kr. 97,50
Ryd

Molo Bukser – Ace – Galaxy Blue

kr. 119,70kr. 135,00
Ryd

Molo T-shirt – Roxo – Genevieve

kr. 89,70kr. 97,50
Ryd

Molo T-shirt – Riley – Space For All

kr. 89,70kr. 97,50
Ryd

Molo T-shirt – Rasmus – Tiger White

kr. 89,70kr. 97,50
Ryd

Molo Hættetrøje – Magda – Green Love

kr. 135,00kr. 149,70
Ryd

Molo Body – Foss – Wisteria Heart

kr. 75,00
Ryd

Molo Body – Foss – Monkeys Baby

kr. 75,00
Ryd

Molo Body – Faros – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Faros – Impala

kr. 59,70
Ryd

Molo Bluse – Earth – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Bukser – San – Naval Blue

kr. 59,70
Ryd

Molo Bukser – Samantha – Oak

kr. 59,70
Ryd

Molo Body – Faros – Naval Blue

kr. 59,70
Ryd

Molo Bukser – Susanne – Hibiscus Birds

kr. 75,00
Ryd

Molo Bukser – Sophia – Washed Blue

kr. 82,50
Ryd

Molo Body – Foss – Faunatastically

kr. 75,00
Ryd

Molo Cardigan – Gisela – Peacoat

kr. 104,70
Ryd

Molo sætter et farverigt præg på børnetøjet

Hvis børnenes hverdag skal piftes op med farver og prints, skal du blot tage et kig på tøj fra Molo. De leverer tøj i de flotteste farver, og med de sejeste prints til både drenge og piger i alle aldre. Tøjet er så smart, at selv forældre kan blive jaloux på de mange print. Deres tøj er aldrig kedeligt. Molo har altid haft fokus på, at børnetøj godt må udstråle sjov og ballade, og det bliver der skruet fuldt op for med de mange prints. Hos Tinykids finder du et stort udvalg fra Molo af bluser, bukser, bodyer, kjoler og meget mere.

Børnetøj med humor og personlighed

Børn vælger ofte tøj fra et lyst princip, og hvad der lige springer dem i øjnene. Med børnetøj fra Molo har børnene let ved at vælge tøj og som forælder skal du ikke være bange for, at de blive overset på legepladsen, når du køber tøj fra Molo. Alle lægger mærke til børnene, da alt tøj fra Molo har en ”wauw-effekt”. Børnetøj fra Molo er med til at udfordre børnenes fantasi med deres mange print. Den ene dag kan de lege, de er en kænguru og hoppe igennem hele huset, mens de den næste dag sidder i haven og leger stilleleg med alle blomsterne på trøjen.

Når børnene har mange valgmuligheder i de spændende print, kan de også få lov til at give udtryk for deres voksende personlighed. En dag vil de lege vildt og have en farlig og brølende dinosaur med som deres følgesvende, mens den næste dag har de et mere roligt behov for at sidde og tælle pandabjørne. Det er faktisk kun børnenes egen kreativitet, der sætter grænser for, hvilke lege de kan få ud af tøjet og de mange print.

Molo laver børnetøj til drenge og piger med stærke farver, og de er ikke bange for at finde på humoristiske prints til deres kollektioner. Det hele taler til børns fantasi og kreativitet, som udvikler sig dag for dag. Kollektionerne er altid udviklet og nytænkende, så de passer til tidens trends, men de er også altid funktionelle. For tøjet er i første omgang tiltænkt til børn, og skal derfor ikke have alt for mange pyntedetaljer. Her kommer de mange fede print i højere grad til sin styrke, for de træder ind og overtager det personlige præg, som børn i stigende grad ønsker sig på deres tøj. Så når dit barn vælger et sæt tøj fra Molo hos Tinykids får de ikke blot et sæt tøj med humor, barnet får også et sæt tøj, de kan lege i og bevæge sig i.

Molo til alle lejligheder

Molo designer deres børnetøj, så det kan bruges til hverdag og fest alt efter din sammensætning. Til pigerne kan du finde søde og flotte kjoler, som passer til hverdagen eller til festen. Til drengene har vi et bredt udvalg af seje bluser og T-shirts med de flotteste prints, som ikke ses hos andre tøjmærker. Tøjet må ikke begrænse børns færden og udfoldelsesmuligheder. De skal kunne bevæge sig frit og være aktive i deres tøj, og det skal kunne holde til at blive beskidt. Børnetøj fra Molo holder til at blive brugt mange gange, og det tåler at blive vasket igen og igen.

Bæredygtigt børnetøj og babytøj

Tøjet er ikke blot lavet i høj kvalitet, men langt det meste er Oeko-Tex® certificeret, hvilket betyder, at tøj fra Molo er fri for sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer og kemikalier. Ikke nok med det, så er Molo også GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de tilbyder økologisk tøj til store og små. Det er godt for miljøet og vores børn at købe bæredygtigt tøj, både for det tøj, der er lagt frem til i morgen, men også flere år efterfølgende.