Hjem > Melton

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Melton Strømpebukser – Bomuld Light Grey Melange

kr. 20,99
Ryd

Melton strømper og strømpebukser til baby og børn

Mangler du strømper eller strømpebukser til din baby eller dit større barn? Så kunne det være en rigtig god idé at kigge på vores udvalg fra danske Melton. Vi har en masse fines basisfarver på strømper og strømpebukser.

Melton laver strømper og strømpebukser i en lækker kvalitet, som holder længe. De er tykke og robuste, så de holder til leg og aktivitet. Pasformen er også rigtig fint, men lidt til den bredde fod i strømper – strømpebukserne er normale i benene, men fødderne kan igen være lidt bredde.

De modeller vi har på shoppen, har en ribkant øverst. Denne ribkant er med til at sikre, at strømperne ikke falder ned. Det sker ofte, hvis ribkanten ikke findes. Det smarte ved denne ribkant er også, at de er med ombuk. Det vil sige, at strømperne kan blive forlænget eller forkortet – det afhænger af, hvad du er til. Nogle gange er det rart at trække Melton strømperne godt op af benet, hvor det andre gange er rare, at de ikke sidder alt for højt.

Køb masser af strømper fra Melton

Hvem har ikke oplevet, at strømperne bliver væk? Enten i vaskemaskinen eller i institutionen?

Børn elsker at gå med bare tær og de yngste elsker bare at rykke strømperne af fødderne. Så ender det ofte med, at de bare ligger og flyder et sted og måske bliver de væk. De kan jo nemt blive væk i dukketøjet, Legoet, bilerne, madtingene eller andet spændende legetøj. Så derfor er det altid en god idé at købe rigeligt med strømper. Hvis ikke de bliver væk, så vokser dit barns fødder sig ud af dem.