Hjem > Gurli Gris

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Gurli Gris – Udklædning Family – 22 cm

kr. 149,99

På lager

Gurli Gris

Gurli Gris er en virkelig populær dame. Hun er populær helt ned i alder og nogle gange helt op til skolealderen. Nogle gange endda længere endnu. Og vi forstår det godt. Børn kan spejle sig i Gurli og hendes eventyr.

Det er en animeret serie for børn, som omhandler Gurli Gris og hendes familie. Afsnittene handler ofte om hverdags aktiviteter. En dag i børnehaven, et besøg hos bedsteforældrene eller på legepladsen. Og ud fra denne serie er der nu lavet en masse forskelligt legetøj, bamser, sengetøj og spisesæt.

Gurli Gris bamser

Hos Tinykids finder du et stort udvalg af Gurli Gris bamser. Vi har bamser med lyd og lys. Store og små bamser. Prinsesse Gurli, Gurli i polkaprikket kjole og Gurli, der holder sin sovebamse Teddy. Vi har sågar hele Gurlis familie – både i normalt tøj og i udklædning. Der er lagt op til mange timers leg med disse bamser.

Gurli har mange venner, som også er dyr og på hendes egen alder. I serien følger man deres venskab. Og uvenskab. Det er netop derfor, at serien er blevet så populær. Fordi børn kan genkende sig selv, selvom det er dyr.

Sov og spis med Gurli Gris

Dit barn kan tage en af bamserne med i seng og putte med denne. Samtidig kan det også få et fint sæt sengetøj med Gurli motiv. Gurli er klædt ud som prinsesse og fe samt balletdanser. Hun kaster med stjernestøv, så dit barn kan sove dejligt. Hendes egen bamse, Teddy, er også afbilledet på sengetøjet.

Når det er spisetid, har vi også et fint spisesæt, som tåler mikroovnen. I spisesættet får du en tallerken, skål, kop, ske og gaffel. På spisesættet er der nogle fine motiver med både Gurli og hendes lillebror Gustav. Dette sæt er en oplagt gave til en Gurli Gris fan.

Vi ønsker hele tiden at udvide vores sortiment. Jeg håber, du vil holde øje med siden og slå til, hvis du finder noget du bare må eje.