Hjem > Frost

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Frost 2 – Spisesæt 3 dele (Mikrosæt)

kr. 32,99

På lager

Frost

Frost er blevet kæmpe stort og meget populært efter Disney lavede filmen. Nu har den fået en efterfølger, som også er blevet utrolig populær. Derudover er der lavet forskellige bøger og kortfilm med personerne fra filmen.

Mange børn – både drenge og piger – elsker filmen og figurerne fra Frost. Den modige og betænksomme Dronning Elsa. Hendes søster Prinsesse Anna, som er eventyrlysten og nysgerrig. Samt Olaf, deres søde og sjove snemand, som “elsker en god krammer”. Blot for at nævne de tre hovedpersoner i filmene.

Frost madkasser og tallerkner

Hos Tinykids finder du madkasser, tallerkner, kopper, drikkedunke og skåle, så du rigtig kan få fyldt køkkenskabene op og børnene kan glæde sig til at finde madkassen frem i børnehaven eller skolen.

Hvilket barn ville ikke blive glad, når det så Olafs sjove ansigt med en gulerodsnæse? Eller hvem ville ikke spise sin havregryn op, bare for at komme ned i bunden af skålen og se Elsa og Olaf? Skålen kan også bruges til snacks eller perler, når I skal være kreative.

Når dit barn blive tørstig eller skal til sport, kan det få en drikkedunk med, som har det fineste Frostmotiv. En drikkedunk er altid en god idé at have, da den kan være med til at holde dit barns væskeindtag oppe.

Sov med Frost

Når det bliver sengetid, kan dit barn få lov at sove sammen med Elsa og Anna, da vi har det fineste sengetøj med et smukt motiv. Sengetøjet kan være en anledning til en godnatsang fra Frost eller en godnathistorie, som omhandler den store Snedronning Elsa.

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hold øje med siden og kategorien – måske er der nye produkter næste gang, du kigger forbi.