Hjem > Freds World

Viser 1–24 af 28 resultater

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Freds World Body – Koala beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Body – Koala body

kr. 53,70
Ryd

Freds World Hat – Blossom hat

kr. 59,70
Ryd

Freds World Kjole – Bengal kjole

kr. 74,70
Ryd

Freds World Kjole – Blossom ærmeløs kjole

kr. 74,70
Ryd

Freds World T-shirt – Sloth front

kr. 68,70
Ryd

Freds World Bukser – Sloth bukser

kr. 59,70
Ryd

Freds World Bukser – Blossom bukser

kr. 62,70
Ryd

Freds World T-shirt – Skate

kr. 74,70
Ryd

Freds World T-shirt – City

kr. 68,70
Ryd

Freds World Body – City body

kr. 53,70
Ryd

Freds World Shorts – Alfa shorts baby

kr. 59,70
Ryd

Freds World Bukser – Alfa panel bukser

kr. 59,70
Ryd

Freds World Bukser – City denim bukser

kr. 62,70
Ryd

Freds World Bukser – Bengal funky bukser

kr. 59,70
Ryd

Freds World Bukser – Alfa bukser baby

kr. 38,70
Ryd

Freds World Leggings – Bengal leggings

kr. 44,70
Ryd

Freds World T-shirt – Alfa block

kr. 68,70
Ryd

Freds World T-shirt – Tractor vroom

kr. 68,70
Ryd

Fred’s World Bukser – Alfa panel pants

kr. 59,70
Ryd

Fred’s World Bukser – Fox sweatpants

kr. 62,70
Ryd

Freds World Sommerdragt – Farming beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Sommerdragt – Aloha beach body

kr. 65,70
Ryd

Freds World Body – Farming photo body

kr. 53,70
Ryd

Freds World til hele året

Hos Tinykids går vi efter at repræsentere bæredygtige mærker inden for børnetøj og Freds World er ingen undtagelse. Du kan altid genkende børnetøjet fra Freds World på den søde, grønne frø, der følger med enten i kravekanten eller på buksebenet. Frøen Fred er med til at fortælle, at hvert stykke tøj betyder noget for bevarelsen af miljøet. Det er muligt, at dit barn ikke tænker over den slags, men de syntes med garanti, at det er sjovt at vise Fred rundt på legepladsen.

Skandinavisk børnetøj

Børnetøjet fra Freds World er så skandinavisk, som det kan blive. Siden firmaet blev etableret i 1986, har det bestræbt sig på at producere GOTS-certificeret tøj til børn i alle aldre til alle sæsoner af året. Når frøen Fred følger med på alt børnetøjet, er det med til at fremtrylle smil hos alle børnene. 

Freds World laver tøj til både piger og drenge i mange sjove print og spraglende farver, og uanset om man er til højtflyvende papegøjer eller prangende blomster, så vil der være noget for enhver smag. Det vigtigste er, at børnetøjet fra Freds World har fokus på børnenes aktiviteter og mobilitet hele dagen lang. Børnetøjet skal være smart, men mest af alt skal det være praktisk. Det er måske ikke hos Freds World, du finder tøjet til dine små prinser og prinsesser, hvis du har sådan nogle. Til gengæld finder du tøj, som kan bruges til alle anledninger, og som børnene får noget ud af i længden. 

Frøen er med hele året

Freds World er et dansk tøjmærke, og derfor ved de også godt, at der skal laves tøj til hele året rundt til al slags vejr. Til efteråret har de derfor lavet det smarteste regntøj, som gør det muligt for dit barn at fortsætte sin leg i haven eller ved søen for at lede efter frøer, som vi som bekendt har mange af i Danmark. Når vintermånederne melder sig, har Freds World både flyverdragter til de mindste og vinterjakker til de lidt større børn. Som altid følger frøen Fred med og holder øje med, at de passer på resten af frøerne. Når det handler om overtøj, er den vigtigste funktionalitet, hvor praktisk det er, men derfor må det også godt se sjovt og smart ud. 

Alt tøj fra Freds World dækker derfor begge dele. Her finder du tøj i simple udtryk til de børn, der bare skal have noget tøj på i en fart for at komme ud og lege. Vi har også børnetøj med mange sjove print, som kan afspejle barnets personlighed.

Funktionelt og bæredygtigt

Udover at Freds World sætter en ære i at skabe bæredygtigt børnetøj, går de også op i at arbejdsforholdene bag tøjet er i orden. Det betyder, at når du her hos Tinykids køber børnetøj fra Freds World, køber du ikke alene økologisk certificeret børnetøj, du køber også børnetøj hvor produktionen af tøjet har høje standarder for arbejdsforholdene for de mennesker, der rent faktisk producerer tøjet.

Ikke alene får dine børn et smart sæt tøj, når du køber tøj fra Freds World, du er også med til at passe bedre på miljøet i dit valg af børnetøj. I sidste ende er det lige så vigtigt for dit barn og dit barns fremtid, som det sæt tøj du har lagt frem til i morgen.