Hjem > Fixoni

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Fixoni Bukser – Pigeon

kr. 38,70
Ryd

Babytøj fra Fixoni

Når din baby kommer til verden, vil du gerne beskytte den med det bedste og blødeste tøj, du kan opdrive, og her er børnetøj fra Fixoni et godt valg. Til de helt små størrelser har Fixoni både køredragter, sparkedragter og forskellige heldragter foruden den uundværlige body. Hos Tinykids har vi fundet de bedste design fra Fixoni, så du ikke behøver lede alt for længe mellem alt for meget andet babytøj. Med babytøj fra Fixoni bliver det indbydende nemt at fylde indkøbskurven med alt til de små størrelser.

Praktisk og nemt børnetøj

Fixonis børnetøj er noget af det smartest og mest praktiske børnetøj, du finder. De har alt hvad du behøver til den lille nyfødte. Det vigtigste i børnetøjsarsenalet, er mange nybagte mødre enige om, er bodyen. Fixoni har et pænt udvalg af de sødeste bodyer i de fineste farver med eller uden print. Det smarteste ved dem er dog, at de er slå-om-bodyer. Det betyder, at hvis uheldet er ude, og den lille har fyldt bleen lidt for meget, skal du ikke stå og bugsere en ret beskidt så body over hovedet på den lille. I stedet kan du knappe op i siden og tage bodyen af som en jakke, og spare babyen for få en gentagelse af sin ble. Det gør det også nemmere at skifte tøj på den lille baby i løbet af dagen, hvor der med stor sandsynlighed skal skiftes tøj minimum en gang, enten på grund af en overfyldt ble eller lidt for meget mælk i den anden ende.

Kommer det lille barn til verden i det kolde vinterhalvår, klares det også med de små huer fra Fixoni. Babyhuerne fra Fixoni er udstyret med små trykknapper, i stedet for at du skal stå og binde små sløjfer under den tykke babyhage. Huen sidder derfor bedre fast og er nemmere for dig at tage af igen senere. Når barnet bliver lidt større og mere bevidst om at have noget på hovedet, er det også en fordel, for med trykknappen bliver det sværere for barnet selv at hive huen af i det kolde vejr. 

Fixoni har også et bredt udvalg af heldragter, som alle fås i samme design og mønstre som de mange bodyer. Her finder du en traditionel heldragt, hvor du blot skal tilføje et par strømper, og så er outfittet komplet. Men Fixoni har faktisk gjort det endnu nemmere med deres heldragter. De har nemlig også lavet heldragter med fødder på, hvilket betyder, man ikke skal tænke på de små fødder, som alligevel altid er kolde For der findes næsten ingen babystrømper, som bliver siddende på de små fødder. 

Blødt i udtryk og materiale

Ikke nok med at Fixoni er GOTS-certificeret og derfor økologisk, deres bomuld er også vidunderligt blødt. Blød bomuld er en vigtig faktor for nyfødte, hvis hud kan være en smule mere sensitivt end normalen. Elastanen i stoffet sørger for, at babyen kan strække og bevæge sig så meget som muligt, uden det bliver for generende.

Fixoni har også gjort noget ud af, at deres børnetøj er i meget lette og forholdsvis neutrale farver. Du kan sagtens finde de blå og lyserøde farver til drenge og piger, hvis det er ønsket, men du behøver ikke finde dig låst fast i kønsbestemte farver. Langt det meste babytøj fra Fixoni er holdt i kønsneutrale farver og simple prints med dyremotiver, som alle babyer elsker. Skulle interessen være der for lidt flere detaljer, er der også bodyer eller heldragter med små detaljer som flæser på skulderen eller en fin krave til en festlig lejlighed. Du kan også selv udforske det indbydende sortiment Fixoni har at tilbyde her hos Tinykids.