Hjem > Bundgaard

Viser et enkelt resultat

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Bundgaard Gummistøvler – Short Sailor Warm

kr. 116,70
Ryd

Bundgaard sko

Bundgaard sko blev grundlagt i Esbjerg i 1904 og er dermed Danmarks ældste børneskomærke. Bundgaard laver kvalitetssko til alle årstider og vejrforhold. Og de har altid kvalitet, komfort, design samt leg og bevægelse for øje, når de udvikler nye styles og modeller.

Bundgaard laver sko, som børn skal vokse ud af og ikke sko, som bliver slidt op og derfor skal skiftes ud af dén grund.

Bundgaard støvler og prewalkers 

Du finder alle slags sko og støvler hos Tinykids. Vi har alt fra prewalkers, gummistøvler, vinterstøvler til hjemmesko, sneakers og sandaler. Vi har helt sikkert et par sko, der passer til netop dit og dit barns behov. Vi har et stort udvalg af forskelligt fodtøj fra Bundgaard.

Hvis dit barn er begyndt at øve sig i at gå eller netop har lært det, er det rigtig godt med en prewalker, da der er god støtte til den lille fod.

Til de kølige dage kan det været rart med et par hjemmesko i institutionen eller hjemme i stuen.

Bundgaard laver nogle super gode og flotte gummistøvler, som er rigtig gode, når der skal hoppes i vandpytter – og det er da noget, mange børn elsker.

Når det er vinter, har Tinykids et stort udvalg af vinterstøvler. Du finder vinterstøvler og sko med tex membran til både store og små børn.

Hvis dit barn skal være smart, men stadig have et par sko eller sneakers, som er gode for barnets fødder, så finder du også netop dette i shoppen.

Til sommeren har vi forskellige fine sandaler til både store og små børn.

Bundgaard – dansk kvalitet

Børns fødder er meget forskellige, men langt de fleste fødder vil kunne passe sko fra Bundgaard. Selvom de er kendt for at lave sko til brede fødder, så er skoene udstyret med velcro- eller snørebånd, som kan strammes godt til, så skoen bliver tilpasset barnets fod. Desuden er der en lille snip på velcrobåndet, som kan klippes af, hvis det skal forkortes.

Når du køber fodtøj fra Bundgaard får du dansk kvalitet, som holder til leg og aktiviteter, hvor der er plads til at børns fødder kan vokse. Du kan selv være med til at forlænge levetiden ved at pleje fodtøjet korrekt med imprægnering.

Tinykids er stolte over at have Bundgaard på shoppen. Vi er med til, at flere børn får rigtig godt fodtøj til deres fødder til alle årstider.