Hjem > Bright Starts

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bright Starts

Når du er på udkig efter legetøj til din baby eller dit lille barn, så stop op og kig på Bright Starts. Dette mærke er fantastisk. De laver noget super godt legetøj til de yngste i fantastiske farver, som stimulerer dit barns sanser.

Du finder meget forskelligt legetøj fra Bright Starts på shoppen. Der er næsten altid én fællesnævner og det er: lyd. I meget af legetøjet fra Bright Starts er der nemlig lyd og lys. Det er udviklet til at underholde og udvikle dit barn og dit barns sanser. Børn er nysgerrige af natur, men det er altid godt med lidt lyde og farver, der fanger deres opmærksomhed.

Legetøj der udvikler dit barns sanser

Legetøj fra Bright Starts bringer smil og glæde frem hos selv de yngste i familien. Men det er du heller ikke i tvivl om, når du kigger på legetøjet. Farverne i sig selv bringer smilet frem og nysgerrigheden i spil. Når du køber legetøj fra Bright Starts, får du kvalitet, der holder længe og som kan gå i arv til den næste i rækken.

Legetøj behøver ikke at være dyrt for at være godt.

Det er ikke kun leg, dit barn får ud af dette legetøj. Der er også læring i det. Og den kombination er jo helt fantastisk for dit barn. Man lærer bare bedst, når man leger.

Mange sanser kommer i spil, når dit barn leger med Bright Starts. Vi har forskellige rangler, som har forskellige overflader. De knitrer, ringer eller rasler. Til det lidt ældre barn, kan du købe en guitar, så dit barn kan spille musik og udvikle sin motorik ved dette. Vi har også et rat, så dit barn kan køre bil. Børn elsker at efterligne de vokse og spejle sig i dét, som de laver.

Til køreturen

Som forældre kan det være rart at kunne se sit barn, når det sidder på bagsædet. Vi har et spejl, som er en rigtig god investering og nærmest et musthave. Sæt spejlet fast rundt om nakkestøtten i bilen – så kan du se dit barn i dit bakspejl (når barnet sidder bagudrettet). Det giver en tryghed for mor og far, hvis baby skulle hoste eller være stille under køreturen.

Når barnet er blevet større, kan der fastmonteres forskelligt legetøj på spejlet, så der er lidt at røre ved og kigge på.