Hjem > Baby Einstein

Størrelse

Fodstørrelse

Mærke

Varekategorier

Style

Køn

Udsalg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Baby Einstein – leg og læring

Vi er vilde med dette mærke og det samme er børn. Baby Einstein producerer legetøj til de yngste i familien. Som navnet lægger op til, er det læring via leg. Der er oftest lyd og lys i produkterne. Ofte er lydene klassisk musik.

De yngste bliver motiveret til at bevæge sig til lydene og musikken. De bliver opfordret til at trykke på knapper eller flytte ting. Når de bliver ældre bliver sproget stimuleret, da lydene i legetøjet ofte er ord som “abe”, “bil” eller farver og tal.

Baby Einstein er fantastisk underholdning for de yngste i familien.

Stimulerende og udviklende

Når du vælger at købe legetøj fra Baby Einstein, køber du kvalitet. Og samme tid køber du stimulerende og udviklende legetøj til din baby og dit lille barn.

Dit barns sanser bliver stimuleret i legen. Du kan være sikker på, at der er en betydning bag hver farve og musikstykke, som er valgt til netop dette legetøj.

De mange flotte farver, stimulerer dit barns synssans. Farver gør også dit barn glad og nysgerrig. Dit barn kan spejle sig i de mange glade ansigter, der er på legetøjet – eksempelvis på Blæksprutten.

Musikken, de forskellige lyde og de små ord og sætninger stimulerer dit barns høresans samt sproglige kompetencer. Disse tillægger barnet sig helt fra babyalderen, selvom barnet endnu ikke selv taler.

Følesansen bliver udfordret og stimuleret ved de mange forskellige overflader, der er på legetøjet. Glatte, ruflede, knitrende osv. Det er alt sammen rigtig godt for dit barn.

Dit barn kan spille guitar eller klaver. Der er mange knapper at trykke på. Det kan følge lyden og lyset rundt på legetøjet. Der er mange timers sjov, underholdning og læring i legetøj fra Baby Einstein.

Fyld lageret op

Vi bestræber os hele tiden på at have et godt og stort sortiment af Baby Einstein på lager. Legetøjet er så populært, at det hurtigt bliver udsolgt, men hvis du lige står og mangler en specifik ting, så tag endelig fat i os. Vi vil gerne undersøge, om vi kan skaffe den ønskede vare.

Baby Einstein ér bare sjov underholdning for de yngste.